Hírarchívum


NAGY ÉV VÉGI AKCIÓ!


Keresse 25-30-40-50-60 %-os akcióval ellátott termékeinket a weboldalon.

Az akció a készlet erejéig tart.

Ne maradjon le róla!

év végi akció kulacsbolt

Doras design termoszok

DORAS rozsdamentes acél termoszaink kétféle változatban kaphatók. Egyik fajtája az ital, másik az ételek tárolására alkalmas. Hosszabb utakra, túrázáshoz tökéletes választás, hiszen dupla faluknak köszönhetően órákon át őrzik a bennük tárolt ételek/italok hőmérsékletét. 100%-ban BPA-mentesek. Dizájnos külsővel rendelkeznek, többféle mintázatban és színben elérhetők, így a felnőttek mellett a gyermekek nagy kedvencei is lehetnek.

 

Tekintse meg kínálatunkat >

 

Doras termosz

Doras neoprén huzatos üvegkulacsok széles választékban

DORAS üvegkulacsaink különlegessége, hogy jár hozzájuk egy cipzáros neoprén huzat, mely speciális anyagának köszönhetően órákon át megőrzi a palackban tárolt folyadékok hőmérsékletét. Az üveg BPA-mentes és természetes anyagokból készült. A kulacsok többféle méretben, megannyi mintázatban és színben elérhetők. Legyen akár felnőtt, akár gyermek, mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló darabot.

 

Tekintse meg kínálatunkat >

neprénes üvegkulacs

Biodora fából készült konyhai kiegészítők

Natúr fából készült BIODORA termékeink becsempészik a természetet otthonába. Minden, amire a konyhában szüksége van, azt nálunk megtalálja. Akár az ételek előkészítéséhez, akár magához a sütés/főzéshez, vagy éppen a tálaláshoz keres kiegészítőt, kedvére válogathat kínálatunkban. Konyhai eszközeink alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik, kizárólag természetes cseresznye, vagy bükkfából készülnek, így egytől egyig 100%-ban környezetbarát termékek.


Tekintse meg kínálatunkat >

Biodora fa konyhai kiegeszitok

Biodora bioműanyag termékek

Bioműanyag BIODORA termékeink az egyszer használatos műanyagok alternatívájaként is nevezhetők. Mentesek mindenféle káros anyagtól, állati eredetű anyagtól és BPA-tól. Káros kipárolgásai nincsenek, így nem veszélyeztetik az egészséget. Választékunkban találhatók sportkulacsok, mintás gyerek uzsonnás dobozok, etetőszettek, konyhai eszközök.

 

Tekintse meg kínálatunkat >

Biodora bioműanyag