BIODORA Kenyértartó vászontáska, szövetzsák biopamutból, 40x30cm

Raktáron a lenti rendelési táblázat alapján. (1-2 munkanapon belül személyesen átvehető vagy szállítás 2-4 munkanap alatt.)
*Tájékoztató adat, mivel a raktárkészletünket naponta egyszer frissítjük.
-60%
ÁR:  820 Ft


  Cikkszám Ft/db (Bruttó) Rendelési
darabszám
H1981 2050 Ft
820 Ft
Az akció a készlet erejéig tart
raktáron 10 db

+
A webshop a szállítási költséget a kosár menüpontban számolja ki.
Termék leírás

Napjainkban égető kérdéssé vált a környezettudatosság. Évente több ezer tonna káros műanyagot gyártunk le és szennyezzük vele Földünket. Létfontosságú feladatunk tehát, hogy felszámoljuk ezeket.

Remek alternatívát jelenthetnek a biopamutból készült termékek.
 
Miért bio? Alapanyaga 100%-ban vegán biopamut, melyhez vegyszerek helyett biológiai szereket használnak az előállításuk során. Szintetikus mérgektől, génmanipulált növényektől mentes.
A hipermarketekben, élelmiszerüzletekben gyakran használnak eldobható, egyszer használatos műanyag zacskókat a gyümölcsök, zöldségek, pékáruk tárolására. Miután elfogyasztottuk a benne tárolt élelmiszereket, azonnal kidobásra kerülnek. Ezzel évente több tonna műanyaggal szennyezzük Földünket.
 
Könnyedén kiválthatók a műanyag zacskók egy szövetzsákkal, melyek moshatók, ez által többször is felhasználhatók, akár otthon is. Gondolkodj előre, tervezd meg tudatosan vásárlásod, indulás előtt pakold be táskába, autódba a zsákocskát! Akár tegyél be minden táskádba egyet-egyet, így nem lesz többé gondod azzal, ha egy váratlan helyzetben szükséged lenne rá.
 
JELLEMZŐI
  • 100% biopamutból készült
  • Pékáru és egyéb száraz élelmiszerek tárolására ajánlott
  • Szája zsineggel összehúzható
  • Kézzel mosható
Termék információ
Gyártó BIODORA
Termék neveKenyértartó vászontáska, szövetzsák biopamutból, 40x30cm
CikkszámH1981
Szállítási idő*2 - 14 nap
(Házhoz szállítás az ország egész területén!)

 

*Figyelem a feltüntetett szállítási napok általános irányadó számok. A termékkészlet folyamatos változása és az importok beérkezése miatt ez változhat (kevesebb és több is lehet). A pontosabb szállítási dátumot a raktárkészlet ellenőrzése, illetve a gyártó által visszaigazolt dátum alapján küldjük ki Önnek.
Űrtartalom 0 ml
Méret

40 x 30 cmAlapanyaga
Felülete
Színe
Szövet (biopamut)
Átvételi ponton megtekinthető
Származási országAusztria
Garancia0 év
Termékcsalád A termék a sorozat része. Tekintse meg a sorozat többi darabját »
PDF dokumentum
* Az itt található információk a kulacsbolt.hu és a gyártó által megadott adatok. A kulacsbolt.hu és a gyártó a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, szöveg hibákért, fotó eltérésekért felelősséget nem vállalunk.