Neoprén huzat – Egy innovatív és nagyszerű találmány


Neoprén huzat

A hordozható, hőmegtartó palackok
A hőmegtartó palackok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Egyrészt - mint ahogy a neve is sugallja - sokáig képesek megtartani a bele töltött folyadék hőmérsékletét. Másrészt pedig segítségükkel saját kulacsunkban vihetjük magunkkal télen a melengető, nyáron pedig hűsítő italainkat.
A legismertebb hőtartó palack a termosz, amelyet már évszázadok óta emberek milliói előszeretettel használnak.
A termoszok működési elvét már egy korábbi blogbejegyzésünkben kifejtettük, így erre most nem térnénk ki külön.
Viszont azt mindenki tudja, hogy egy ilyen eszközzel a kezünkben kiválthatók a káros műanyag PET palackok, és olyan érzést keltenek, mintha magunkkal vinnénk egy mini mikrót vagy egy icipici hűtőt. Egyetlen kis palack képes arra, hogy külön eszköz, illetve háztartási gép nélkül órákon át megőrizze kedvenc italaink hőmérsékletét.
A termoszokat azonban nem mindenki preferálja. Van, aki eleve a fém dolgokkal nem szimpatizál, vagy szimplán csak nem szeret ilyenből inni; míg más kissé hűvösnek találja, ha megtapintja őket.
Ennek kiküszöbölése érdekében jöttek létre az úgynevezett – címben is szereplő – neoprén huzatok. Ezek a kis kabátkák innovatív és praktikus találmányai korunknak.


De mire is jók ezek a huzatok?
A neoprén huzatok egyfajta kabátkaként funkcionálnak, amelyeket üvegkulacsra helyezve máris kiélvezhetjük pozitív tulajdonságait.
Alapvetően egy üvegkulacs önmagában nem tudja megőrizni a folyadékok hőmérsékletét, azonban ha ráhúzunk egy neoprén huzatot, képes átvenni egy termosz szerepét. Habár a hőt nem tartja olyan hosszú ideig, mint vákuumos társa, viszont pár óra erejéig mindenképp élvezhetjük eme áldásos jellemzőjét.
Ezek a huzatok 100%-ban neoprén poliészterből készültek, valamint rendkívül jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek.

További pozitív jellemzői

Amellett, hogy órákon keresztül hidegen/melegen tartják a beléjük töltött italokat, számos egyéb pozitív jellemzőt tudhatnak magukénak.
Íme néhány érv, hogy miért is érdemes neoprén huzatos üvegkulacsot vásárolni…

 

Segítségükkel kiválthatók az eldobható műanyag palackok, hiszen egy neoprén huzatos üvegkulacs többször felhasználható, akár éveken/évtizedeken át hű társunk lehet.

 

Anyagának köszönhetően a huzat rendkívül puha és kellemes tapintást biztosít számunkra.

 

Webshopunkban kizárólag olyan huzatokat árulunk, melyekre egy plusz fülecske került felvarrásra, ami által könnyedén felakaszthatjuk kulacsunkat hátizsákunkra, így az mindig kéznél lesz, amikor éppen szükség van rá.

 

Cipzáros kivitelezésének köszönhetően könnyedén eltávolíthatók az üvegről, így tisztításuk és cseréjük is igen egyszerűnek mondható.

 

Nem utolsósorban pedig az egyik legkedveltebb jellemzője a változatos és egyedi külsejében rejlik. Számos színben és mintázatban elérhető, melyek közül mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt.
Egyszínű, többszínű, sportos, csajos minták, kisgyermekeknek szánt cukiságok… Egyszerűen nincs, aki ne találná meg köztük a számára legoptimálisabb darabot.

 

És persze nem kell megelégednünk csupán egyetlen mintával/színnel, hiszen a neoprén huzat cserélhető, így akár minden alkalomra/eseményre más és más külsővel rendelkező kulacsot vihetünk magunkkal.

 

Szerezz be Te is magadnak!
Ennyi pozitív érv mellett Neked sem lehet kifogásod, hogy beszerezz magadnak egyet ezekből a varázslatos termékekből!